Home
Kunstzinnige therapie
Praktische informatie
Workshops
Werk van clienten
Marlies Hofmans
Eigen werk
ContactWorkshops

Ik geef regelmatig cursussen en workshops op kunstzinnig gebied.

Je kan daarbij denken aan een cursus in een bepaalde techniek, zoals pastelkrijt, houtskool of acrylverf. Of bijvoorbeeld een bepaald thema, zoals dynamisch lijntekenen, innerlijke balans of het opdoen van inspiratie.


Geplande workshops


Kunstzinnige ontspanningstechnieken

Werken aan je ontspanning, maar dan net even anders... In deze serie van 4 bijeenkomsten leer je verschillende kunstzinnige ontspanningstechnieken zoals ze in de kunstzinnige therapie gebruikt worden. Van ritmisch herhalende vormtekeningen tot wegdromen bij zacht pastelkrijt. Elke les leer je een andere techniek, die je zelf naar eigen behoefte kan inzetten.
Ervaring in creatieve technieken is absoluut niet nodig (maar mag wel). Het gaat niet om het resultaat, het gewenste effect is ontspannen, loslaten en uit je (malende) gedachten komen. En soms komen daar toevallig nog kleine kunstwerkjes uit naar voren ook!

Data: In totaal 3 dinsdagen van 16:00 tot 17:30. Start dinsdag 16 maart.
Kosten: 15 Euro per keer inclusief materiaal*
Locatie: Sarvata, Schependomlaan 17e, Nijmegen
Voor aanmeldingen of vragen: Stuur een mail met je gegevens naarAls je een idee hebt voor een cursus of workshop kan je altijd contact met me opnemen.


Foto's van eerdere workshops
Klik op de foto voor de complete afbeelding.

Dit is een van de eindresultaten uit de cursus dynamisch lijntekenen.    Dit is een van de eindresultaten uit de cursus dynamisch lijntekenen.    Dit is een van de eindresultaten uit de cursus dynamisch lijntekenen.    Dit is een abstract werk uit de workshop pastelkrijt.